Programma Zomerschool Gilde Zeist

Het nieuwe programma voor de Zomerschool 2018 is gereed. U kunt het programmaboekje ophalen bij het Gilde Kantoor in het Gemeentehuis. Onder aan de bladzijde staat ook een link naar de elektronische versie.
Deelnemers in de afgelopen jaren Zomerschool hebben een individuele melding over het nieuwe programma ontvangen.
Voor cursussen (2 dagdelen) en enkele lezingen (1 dagdeel) geldt een maximaal aantal deelnemers. Heeft u ook interesse? Geef u dan snel op! Gebruik daarvoor het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier bevindt zich in het boekje. Onder aan deze bladzijde ziet u ook een link waarmee u het formulier kunt ophalen.

Het programma van de Zomerschool Gilde Zeist is speciaal voor mensen die in juli niet met vakantie zijn. Gedurende vier weken in totaal 12 dagen, biedt de Zomerschool interessante cursussen en lezingen met uiteenlopende thema’s. Bijvoorbeeld uit de Zeister, regionale en algemene geschiedenis, maatschappelijke ontwikkelingen, kunst & cultuur, natuur & milieu en religie in historisch en cultureel verband. De Zomerschool behandelt onderwerpen op aantrekkelijke, toegankelijke wijze. 

Zomerschool Gilde Zeist werkt samen met verschillende instellingen en instanties om lezingen, cursussen te organiseren en krijgt hiervoor ook accommodatie ter beschikking op verschillende locaties in Zeist en omliggende dorpen. De Zomerschool wordt niet gesubsidieerd en moet de kosten dekken uit het inschrijfgeld van de deelnemers. 

De organisatie van de zomerschool stoelt op de inzet van vrijwilligers, niet alleen de organiserende werkgroep en de gastvrouwen en gastheren bij de cursussen en lezingen zijn vrijwilligers ook de docenten leveren belangeloos hun bijdragen aan de Zomerschool. 

Wilt u zich ook inzetten als vrijwilliger bij Zomerschool Gilde Zeist meld u zich dan aan. Nieuwe vrijwilligers zijn nodig om de Zomerschool voort te zetten. zomerschool@gildezeist.nl
 

- het programmaboekje Zomerschool 2018,   (klik hier)

- het aanmeldformulier voor de cursussen,    (klik hier)

Het ingevulde aanmeldformulier graag inleveren op het Gilde kantoor in het Gemeentehuis of inzenden naar:

Stichting 't Gilde Zeist 
Het Rond 1
3701 HS   Zeist.