Programma Zomerschool Gilde Zeist

Gilde Zeist organiseert ieder jaar in juli de Gilde Zeist Zomerschool, speciaal voor mensen die dan niet met vakantie zijn. 12 dagen met interessante cursussen en lezingen met uiteenlopende thema’s. Bijvoorbeeld uit de Zeister geschiedenis, maatschappelijke ontwikkelingen, kunst & cultuur, natuur & milieu en religie in historisch en cultureel verband. De Zomerschool behandelt onderwerpen op aantrekkelijke, toegankelijke wijze.

In 2017 zijn 18 activiteiten in het kader van de Zomerschool georganiseerd. Hiervan is 466 keer gebruik gemaakt.
We hebben over de activiteiten zeer positieve reacties ontvangen. Dit heeft ons voldoende motivatie opgeleverd om ook voor de Zomerschool 2018 weer een gevarieerd programma te gaan organiseren.

In mei verschijnt op de website het nieuwe programma voor 2018. Deelnemers  uit  de afgelopen jaren Zomerschool ontvangen een individuele melding over het nieuwe programma zodat weer snel kan worden ingeschreven voor het nieuwe seizoen.

Wilt u ook een bericht over het nieuwe programma 2018 ontvangen dan kunt u dit melden bij zomerschool@gildezeist.nl
 

In de najaar's Nieuwsbrief geeft de werkgroep Zomerschool Gilde Zeist een terugblik op het succesvolle seizoen 2017 en kijkt vooruit naar het seizoen 2018. 

We hopen uw interesse voor de Zomerschool 2018 hiermee te wekken. 

Voor de Nieuwsbrief (klik hier)