Actueel en nieuws Gilde Zeist


Nieuwsbrief Zomerschool Gilde Zeist najaar 2017

In de najaar's Nieuwsbrief geeft de werkgroep Zomerschool Gilde Zeist een terugblik op het succesvolle seizoen 2017 en kijkt vooruit naar het seizoen 2018.

We hopen uw interesse voor de Zomerschool 2018 hiermee te wekken.

Voor de Nieuwsbrief (klik hier)

 

‘Mijn dienst <-> Jouw dienst’ open voor Gilde vrijwilligers! 

Doe je mee aan deze nieuwe POWER-kring? Een aantal deelnemers van een POWER-workshop  hebben deze kring opgezet om elkaar af en toe de helpende hand te bieden. Het gaat om een incidentele dienst/wederdienst en het moet voor beide een plezier zijn om te doen. 

Spreekt dit initiatief je aan en wil je er meer over weten, neem dan contact op met de coördinator: Gea Slof,  geaslof@gmail.com


 

Winterwandelingen Austerlitz

Het Gilde Zeist organiseert binnenkort wandelingen op de zondagochtend in de prachtige bossen rondom Austerlitz. Een prettige manier voor vroege vogels om op de zondagochtend eens even de benen te strekken.
Iedere eerste zondag van de maand wordt er in een rustig tempo gewandeld. De routes zijn zo gekozen dat elke maand een ander landgoed wordt bezocht: Landgoed Bornia / Heidestein, het bos van Noordhout, het gebied rondom de Pyramide en de omgeving van het Beauforthuis. Regelmatig is er een rust-/vertelmoment gepland.

Na afloop kunnen de deelnemers in restaurant Het Plein tegen een gereduceerd tarief een kop koffie/thee drinken.

Bij twijfelachtig weer op de zondagochtend even bellen (8.30-9.00): 0343-491513.

Data    :   3 december, 7 januari, 4 februari, 11 maart
Start   :   10.00 uur op het Dorpsplein in Austerlitz
Kosten  :   € 2,50 per keer
Duur    :   2 uur

 
Rondleidingen Slot Zeist

 Regelmatig worden rondleidingen door het Slot georganiseerd. Voor de data, zie het schema rondleidingen,  (klik hier) voor het schema.