Rondleidingen op aanvraag (mét gids)

Voor groepen van vijf personen of meer kunt u het hele jaar door een rondleiding bespreken. U kunt een keuze maken uit het Overzicht Rondleidingen.
(De rondleidingen 'Stappen en Happen', 'Oude Kerk en beklimming van de toren' en 'Fraters van Utrecht, het Klooster' kunnen niet worden aangevraagd.)

Geeft u bij uw aanvraag graag één of meer voorkeuren voor een rondleiding aan.

Rondleiding aanvragen:
Het aanvragen van een rondleiding verloopt het gemakkelijkst via het ‘Aanvraagformulier’. Als u het formulier invult en verstuurt - liefst een maand tevoren - dan kunnen wij snel proberen een passende rondleiding voor u te organiseren.
Combinatie van (delen van) bestaande rondleidingen is beperkt mogelijk. 
U kunt het aanvraagformulier opvragen (klik hier voor het aanvraagformulier), print het dan uit en vul uw gegevens en de gewenste rondleiding in. Als u het ingevulde formulier als scan of als foto per e-mail wilt opsturen kunnen wij u snel antwoorden.

Kosten:
Voor groepen gelden speciale tarieven. De kosten verbonden aan de rondleiding op aanvraag bedragen € 2,50 per persoon met een minimum van € 25,- per rondleiding.
De rondleidingen op aanvraag zijn altijd exclusief koffie en thee.

Vertrektijd en plaats:
De plaats van vertrek is aangegeven in de beschrijving van de rondleiding en de vertrektijd wordt in overleg met u afgesproken. De afspraken worden in de bevestigingsbrief aan u vermeld. Bij bevestiging van een aanvraag ontvangt u ook een rekening.
De gidsen stellen het op prijs als u 10 minuten voor aanvang van de rondleiding aanwezig bent.

Tot slot: in beperkte mate kan Gilde Zeist een exclusieve rondleiding organiseren met elementen uit bestaande rondleidingen. Dit is afhankelijk van beschikbaarheid van gidsen en van achtergrondmateriaal. Als u ons tijdig (twee maanden tevoren) het aanvraagformulier opstuurt, zullen wij contact opnemen om uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Daarna kunnen wij voor u een compleet voorstel met kosten opstellen.